cavalieren1

Cavaliergjengen på tur!

Jeg har vært så heldig å få passet to herlige Cavaliergutter i noen dager. Det å ha 5 cavalierer i hus har fått valpesyken til å blusse litt opp igjen, og jeg kjenner att jeg virkelig har lyst på en ruby!

Men nei, fornuften får seire over lysten, enn så lenge ihvertfall. Tror det blir nok å henge fingrene i med 3 hunder, baby, hus og studier!

cavalieren
Ruben
cavalieren1
Nova
cavalieren2
Lexie og Ruben
cavalieren3
Victor
cavalieren4
Lexie
cavalieren5
Victor
cavalieren6
Penny
cavalieren7
Lexie

 

cavalier
Victor
cavalier1
Nova
cavalier2
Ruben
cavalier3
Lexie
cavalier4
Ruben
cavalier6
Ruben

cavalier5

skog20

Ut på tur i regnet

 

Det regner, og det regner. Det ser ikke ut som att sommeren har tenkt å dukke opp med det første. Gradestokken har vist 11 grader i over en uke nå. Himmelen er stort sett grå og det tordner i det fjerne. 

Men ut må de firebeinte uansett. Nova og Lexie er ikke så værsyke, men Penny har lyst til å gå i hi til gradestokken viser 20 grader. Minst. Hun virkelig hater regn og kulde, og prøver å søke ly under trær og busker, mens de to andre koser seg med å bli våte og møkkete.
skog skog1 skog3 skog4 skog5 skog6 skog9 skog13 skog16 skog17 skog18 skog19 skog20 skog22

sta6

Årets første strandtur

Sola skinner og jeg har skikkelig sommerfeeling for tiden! Og mens sola steiker ute kan man ikke bruke dagene innendørs, så idag tok jeg med meg Nova og Lexie på en liten strandtur! 

Det var Lexie sitt første møte med stranda, og det første hun gjorde var å hoppe ut i vannet – bokstavlig talt! For så å angre seg veldig på det hun gjorde, for vannet er nok hakket for kaldt enda. Selv badeglade Nova syntes det var alt for kaldt i vannet idag, så vi koste oss langs strandkanten isteden.

sta sta1 sta2 sta3 sta5 sta6 sta8 sta10 sta11

lek8

Ute med de to små!

Jeg er vel ikke den eneste som nyter sommervært til det fulle? Hvem vet hvor lenge det vil vare… Jeg er en evig pessimist når det kommer til været, så når vi først har sol, ja da nytes det!

Idag har jeg vært ute å kost meg på en miniskogstur med de to yngste, og Nova har fått sitt første bad i sjøen, men det var bittelitt kaldt enda. Dessverre bestemte kameraet mitt seg for å ikke ha mer batteri idet vi kom til sjøen, så jeg har ingen bilder av årets første bad – men jeg fikk noen herlige bilder av de to små:

lek

lek2

lek3

lek4

lek5

lek6

lek7

lek8

lek11

POSKE3

Liten påsketur!

Idag våknet jeg opp til skikkelig påskevær! Sola skinte og det glitret i den lille snøen som er igjen. Gradestokken lå på rundt 5 grader og fuglene sang utenfor vinduet mitt. 

Når det er slikt vær kan man ikke sitte inne, så jeg og Nova tok oss en koselig påsketur sammen med terrieren Selma! Vi pakket sekken med rykende kakao, godbiter til de firebeinte og en liten kwiklunsj til tobeinte. Ingen påske uten turer i skogen med ryggsekken full av snadder!

Turen ble riktignok ikke så lang som planlagt. Jeg er enda ikke helt kurrert fra min frykt for skogen, og idag tok frykten meg litt, og jeg så meg nødt til å snu etter 20 minutter. Men, vi hadde en koselig tur – og jeg var i skogen, trossalt!

poske7 POSKE5 POSKE3 POSKE2 POSKE1 POSKE

t7

Våren er (snart) her!

Sola varmer, himmelen er knall blå og snøen smelter i rekordfart! Våren er virkelig rett rundt hjørnet, og jeg gleder meg til det blir bart og tørt ute! 

Vinteren har sin sjarm, og det er alltid herlig når de første snøfnuggene detter fra himmelen og legger seg på bakken. Men nå er jeg lei. Nå vil jeg legge bort stilongs, bobblejakke og dekkene til hundene. Jeg vil finne fram de lette treningsjakkene og trene hundene ute i det herlige vårværet!

Hundene, spesielt Penny, nyter dette herlige været for alt det er verdt!

t t1 t2 t3 t4 t6 t7 t8

HUND9

Ut på tur, aldri sur!

Påskeværet har virkelig vært på sitt beste de siste dagene, og det blir derfor mange lange og koselige turer med hundene. 

Jeg må ærlig inrømme att det har blitt mer hjernetrim enn turer denne vinteren. Jeg har hatt problemer med kneet, Penny hater kulde – virkelig hater det, og Lexie skal ikke gå så lange turer – så det har vært vanskelig å sjonglere hundene (og mine) behov. Men nå som sola titter frem igjen kommer turlysten min, og hundene sin veldig fort tilbake!

HUND10HUND2HUND3HUND5HUND6HUND9HUND11 HUND13 HUND14

 
Follow my blog with Bloglovin

winter6

På tur med de yngste

Igår tok jeg med meg de to yngste på en koselig liten tur i det fantastiske påskeværet. Finnes det noe herligere enn å gå tur i slikt vær, og å se at de firebente løper fritt å koser seg? 

Minivalpen syntes enda det er litt skummelt å gå mer enn 2 meter fra meg. Hjemme i hagen og på kjente stedergår det greit, men på nye steder liker hun å holde seg ved føttene mine.

winter winter1 winter2 winter4 winter6 winter7 winter8 winter10 winter12 winter14 winter16

 

tronsk8

Kvalitetstid med Aila

Nydelige Ailaèn min begynner å bli en vakker voksen dame nå! Ihvertfall utseendemessig, mentalt er hun ikke blitt helt voksen enda, men det kommer vel med tid og stunder :) 

Idag har jeg og Aila hatt kvalitetstid i skogen sammen. Vi gikk ikke så langt, siden det så og si er umulig å gå i den dype snøen, men vi gravde oss frem, falt så lange vi var og hadde en superkoselig tur!! :) Fikk også lagt inn litt feltsøk og balansetrening.

tronsk1 tronsk3 tronsk4 tronsk6 tronsk7 tronsk8 tronsk9 tronsk10 tronsk12