can2

Godbitpakken – Mai

 

Endelig kom godbitpakken fra canider! Hundene blir helt elleville når jeg drar denne pakken ut av postkassa og matmor syntes alltid att det er like stas å åpne den, og se hvilken godbiter som gjemmer seg i pakken denne måneden! 

canNova fikk igjen velge ut sin favoritt, og hun valgte samme godbit som sist. Det er ikke alltid like enkelt å finne godbiter som motiverer frøken kresen, men ved hjelp av canider godbitpakke får vi prøvd ut mange nye typer godbiter, og Nova har virkelig funnet sin favoritt!

can1

 

Naturens:Menu treats with lamb

♥ Inneholder ikke gluten ♥ Ikke tilsatt Smak eller fargestoffer ♥ 95% ekte kjøtt ♥

can3

 

ProVit – med lever 

♥Inneholder ingen tilsettningsstoffer ♥ Frysetørkning bevarer kvaliteten ♥

can6

Goddy med hjort

♥Ekte kjøtt ♥ Super til trening ♥ Alle vitaminer er intakte ♥

can4

Dr.Clauders 

♥Sunn godbit ♥  Lagd av andebryst ♥ Uten tilsettningsstoffer ♥ Uten fargestoffer ♥ 100% naturlig ♥

can7

 

AlphaSpirit – Wild and perfect 
can5

 

Alpha spirit – wild and perfect beef sticks AND Chicken sticks 

♥Inneholder Omega3 ♥ Fordøyes lett ♥ Tar vare på huden ♥ inneholder glucosamin ♥ Rik på vitamin A ♥ Inneholder omega6 ♥ Styrker immunforsvaret ♥

can8Penny elsker alt fra Alpha Spriit, så denne pakken falt virkelig i smak! Jeg kutter opp «pinnene» i små biter så dem passer seg til trening, de er veldig myke og derfor veldig enkle å dele opp.

Lexie er altetende, og jeg sliter med å finne det hun liker best av det beste, men jeg tror kanskje att Provit er en av hennes favoritter i denne pakken.

 

 

 

 

can4

Canider Godbitpakke – April

Endelig kom månedens canider godbitpakke! Det begynner å bli tomt i godbitboksene, så nå trengte vi virkelig påfyll! 

Denne gangen var det Nova som fikk bli med å hente pakken, og da fikk hun selvfølgelig også hjelpe meg med å åpne pakken, og velge seg ut sin favoritt.

can2

 

 

Halve morroa er jo å åpne pakken selv, men etter å ha brukt en halv evighet på å bite istykker det ene hjørnet bestemte jeg meg for å hjelpe henne, slik att vi faktisk kunne se hva som gjemte seg inne i pakken.

Det tok ikke lange stunden før hun valgte seg ut sin favoritt: Natures:Menu ChickenTreats. Som består av hele 95% rent kjøtt! De inneholder ikke gluten og er ikke tilsatt smak eller fargestoffer!
can

 

Resten av innholdet:can1Veldig glad for att også denne pakken inneholder Penny sitt favorittmerke. Ja lille raringen har ikke EN favorittgodbit som normale hunder, hun har ett favorittmerke. Og det er naturligvis AlphaSpirit. Ingen over, ingen ved siden! Denne gangen fikk hun spakene Lever og oksekjøtt, og jeg er sikker på att begge to faller i smak! :)

 

pakke7

Canider Godbitpakke – Mars!

Idag kom vår første pakke fra Canider i posten! Som nevt tidligere valgte jeg å bytte fra Doggiebag til Canider, da hundene har en hau av leker og dill – men vi får aldri nok godbiter! Jeg kommer garantert til å bestille doggiebagen igjen – men det er greit med en liten forandring :) 

pakke

Førsteintrykket av Canider sin godbitpakke er bra. Varrierte godbiter, sunne godbiter og en god del godbiter som passer perfekt til treningsøkter. Ikke minst fulgte det med Penny sin absolutte favoritt fra AlfaSpirit

Naturlig nok kastet hundene seg over denne pakken. Tenk, en hel pakke fylt med godbiter! Det må virkelig være verdens beste pakke å få for de firbeinte!

pakke7

Jeg gleder meg til å teste ut de forskjellige godbitene, og hvem vet – kanskje får vi noen nye favoritter? Det er det som er så utrolig morsomt med slike overeskelsepakker – man får teste ut ting man kanskje ikke ville kjøpt selv, og kanskje får man noen nye favoritter!

pakke8

doggie5

Doggibag – Mars

Så har denne månedes Doggiebag kommet! Det er alltid spennende å få denne pakken i posten, og jeg er veldig fornøyd. Likevell kommer dette til å bli den siste doggiebagen på en liten stund.

Jeg velger nå å gå over til Canider! Hvorfor? Selvfølgelig er det morsomt å få leker og annet dill og dall – men lekekassen er full, og dill har vi nok av – det vi derimot aldri får nok av er treningsgobiter, tyggebein og annet godt til hundene – derfor passer canider sin pakke bedre for oss..

doggie5

Reliq Shampoo 

Reliq mineralshampo er en mild og skånsom shampo som effektivt fjerner smuss og vind lukt uten å fjerne hundens naturlige oljer. Shampoen kommer i en fin flaske med hendig pumpe som gjør det enkelt å påføre shampo på hunden. Shampoen er fri for parabener, alkohol og fargestoffer, og er mild selv mot sensetiv hud.

Denne gleder jeg meg til å prøve ut! 

doggie2DoggieBag hundehånkle

Absorberende hundehånkle. Siper effektiv til å fjerne vann etter en vår tur eller ett bad. Fukt håndkleet litt før bruk da håndkleet blir stivt i boksen.

Slike håndkleer er gull verdt =)

doggie3

Hyper sinz leke 

Hyper skinz er en myk leke med pipefunksjon, leken er uten fyll så dy slipper å ha bomull i hele huset om det går hull på leken

Vi har allerede denne leken, og ingen av hundene er noe spesielt begeistret for den, dessverre. 

doggie

Presset tyggebein 

Naturlig tyggebein som mosjonerer hundens kjeve og tilgodeser hundens naturlige tyggebehov. Forebygger og fjerner plakk. 100% naturlig kuskinn og passer til valper så vel som voksne hunder. Siden veinet er kompakt varer det lenge.

Veldig lite bein til å være i medium pakken.. Ikke varer det så lenge heller, Nova har begynt på det og jeg tror nok hun kan bli ferdig med det imorgen…

doggie4

Sanal beef sticks 

Myk tyggestang med 80% biffkjøtt. Super som en ekstra god belønning som enten kan deles opp eller gis hel.

Alle hundene liker denne, men dessverre blir det ikke store bitene når den skal deles på tre 

doggie1

photo

New in

Idag har jeg vært på en liten shoppingrunde, og som vanlig var det dyrebutikken jeg brukte mest tid og penger i….

Noen godbiter, litt v&h, en apportbukk og en puppiasele fikk bli med hjem til hundene idag. Lexie har vokst ut av sin første sele, og har fått arve Penny sin, og derfor trengte Penny en ny sele. Denne gangen forhåpentligvis en hun ikke kommer til å vokse ut av.

Jeg er veldig glad i puppia av flere grunner, og valget landet derfor på puppia denne gangen også. Nova fikk sin første PuppiaSele når hun var like gammel som Penny – og denne har hun enda. Den er blitt brukt så og si hver dag i 8 år, og den er like hel! Ikke like rosa som den en gang var, men det er kanskje ikke så rart…

Og ny sele betyr selvfølgelig att man må ha en bitteliten photoshoot!

photo photo1 photo5 photo7 photo12

photo8 photo13

sol10

Doggiebag – Februar

Jeg blir aldri lei av å få doggiebag i posten. Like spennende og morsomt hver gang. Faktisk så spennende at jeg også vurderer å bestille Poteboks. OveraskelsePakker til hundene må jo være noe av det morsomste som kan komme med posten! 

sol12

Hyper Chewz Bone 
Lettvekts tyggeleke produsert i EVA skum som itillegg til å være lett er utrolig holdbart. Perfekt tyggeleke til aggresive tyggere. Leken er også flytende.
doggie3

8in1 Delights chicken bone strong 

Tyggebein laget av førsteklasses råhud fra kylling. 8in1 tilfredstiller hundens naturlige behov for å tygge. Beinet er fettfattig, inneholder ingen kunstige fargestffer eller smaksforsterkere.
doggie Fish4Dogs super star training treats 

Godbitene er perfekte som belønning, rik på smak og lukt. De er fylt med essensielle omega 3 fettsyrer og er helt fri for gluten, farge og konserveringsmidler. Inneholder 95% fisk og 5% ris for å gjøre dem knasende gode.

doggie2

Naturens Menu boksemat 

Laget av hele biter lam, kylling, fullkornris og grønnsaker. Innholdet er dampet for å beholde alle næringsstoffer, 55% kjøtt, ingen biprodukt, uten kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler. En komplett og balanset oppskrift.

doggie1Sweet Potato Snacks 

Smaksfull søtpotetsnack surret med kylling. Glutenfri. Ikke tilsatt sukker.

doggie4

 

Hundene her i hus virkelig elsker 8in1 beinet, så jeg er veldig glad for at doggiebag sendte med dette i denne pakket. Godt for skarpe valpetenner å ha litt å bite på! Treningsgodteriet Super star gleder jeg meg til å prøve senere idag!

Leken faller nok ikke veldig i smak her i hus. Hundene mine er ikke så glad i harde leker, men mulig det blir en hit på stranda om sommeren?

sol11 sol13

 

doggie4

Doggiebag – Januar

Så var årets første Doggiebag kommet, og Lexie sin aller første pakke. Jeg var, som vanlig veldig fornøyd med månedens pakke, og hundene gleder seg til å prøve ut innholdet. 

doggie4

8in1 Fillets Pro Skin & Coat 

Sunne og smakfulle godbiter av kyllingkjøtt. Posen har en lukke funkjon som gjør at godbitene holder seg ferske lenger. Godbitene er tilsatt olje som gjør pelsen blank og huden sunn. Høyt innhold av Omega­3 fettsyrer, kun 5 % fett.

god

Veggieøre fra Whimzees 

Disse vegetabilske ørene hjelper på hundens tannhelse da de reduserer dannelse av plakk og tannstein. De er satt sammen av 6 naturlige og funksjonelle vegetabilske ingredienser. Fri for kunstige tilsetningsstoffer, farger, aromaer og konserveringsmidler. Glutenfri med høyt fiberinnhold.

god2

High Meat Beef Sticks 

Gode kjøttsticks med smak av biff, passer bra som belønning ved trening eller når du vil gi hunden din noe ekstra godt. Inneholder 98% kjøtt og er ikke tilsatt sukker.

god3

Obersten Potesalve 

Potesalven inneholder en rekke naturlige og næringsrike urter som beskytter hud og poter. Salven vil også lege tørket, sprukket og betente poter. Ingrediensene er satt sammen slik at den trekker hurtig inn i hud og poter.

god4

 

ROGZ the worlds coolest pet gear 

Dessverre fikk jeg ikke med noe skriv i denne pakka – og skrivet jeg har fått ettersendt av Doggiebag hadde ikke skrevet om dette produktet – så jeg har funnet informasjonen på internett:

ROGZ er en superkul leke for de fleste hunder. Om du spretter Rogz ballen i bakken er det nesten som en sprettball, og superkult for hunden å prøve å fange denne «flygende» ballen. Det er også noen hull i ROGZ ballen som passer perfekt til å dytte litt gobiter inni, for litt enkel hjernetrim for hunden.

Ballen er også laget slik at den skal hjelpe for tennene og styrke kjeven.

doggie3

Desember DoggieBag

Idag kom DoggieBagen i posten, og utålmodig som jeg er klarte jeg selvfølgelig ikke – som mange andre hundeiere – å vente til juleaften med å åpne pakken.

doggie3

Kong Squiggles (leken dere ser på bildet over)
Mykt kosedyr med pip i begge ender. Kroppen kan strekkes til nesten dobbel størrelse.

Denne kommer garantert til å falle i smak hos pøbelkråka!! Alt som er mykt og lager pipelyder er fantastisk i hennes øyne.

8in1 minis 
Helt nye og sunne godbiter fulle av smak. Glutenfritt, ikke tilsatt sukker og lavt fett innhold.

Nova har allerede prøvd å åpne denne pakken. Så de lukter ihvertfall godt..

doggie4

Oggis bakemix
Bak julekaker til pelsbarnet. Oggis er 100% britisk. Inneholder ingen kunstige smakstoffer, fargestogger eller konserveringsmidler.

Denne var litt morsom! Gleder meg til å prøve den ut…

doggie6Trixie tyggeben med vitaminfyll
Tyggebein laget av råhud fylt med essensielle vitaminer. Ikke tilsatt sukker.

Denne har vi fått tidligere også, og alle tre hundene «sloss» om dette beinet :)

doggie5Alpha spirit fish sticks 
Godbitstenger av fisk full av smak. Super når du vil gi hunden ekstra belønning. Helt fru for gluten og tresket korn. Naturlig rikt på Avitamin og jern. Pakket individuelt så de alltid holder seg ferske.

Nova elsker dette, men hun skal ha så lite fisk som mulig…Så disse kommer jeg nok til å dele i mindre biter og bruke under trening med Penny.

doggie8Alpha spirit snack pack cheese 
Smaksrike belønningsgodbiter som er perfekte under trening. Inneholder meieriprotein fra ost og yoghurt. Helt fri for gluten og tresket korn.

Penny og Nova sine favorittgodbiter! Jeg hamstrer disse hver gang jeg kommer over noen som selger dem, en storfavoritt her i huset.

doggie7

 

 

 

valp2

Valpebesøk og bilkjøp!

For en helg dette har vært!! På lørdag reiste jeg innover til Halden for å hilse på min ommende valp. Jeg vet enda ikke hvilken av de fire tispene det blir, men nydelige var dem alle sammen, og jeg er sikker på at den som flytter inn hit vil være den beste av dem alle (helt objektivt sett..) 

valp16

Valpene var rett og slett helt herlige. Nydelige tegninger på dem alle sammen, og jeg er sikker på at dem vil vil ha en god motor og bli flotte treningshunder!

Jeg fant meg jo såklart min lille favoritt, men uansett hvilken av tispene som flytter inn hit i januar blir jeg verdens stolteste og gladeste matmor!

valp15

Etter en koselig helg i østfold var det godt å komme hjem til hundene igjen! Men før jeg kom meg hjem til dem tok jeg turen innom lillestrøm for å se på bil – og jammen meg ble ikke papirer underskrevet og bilen skal hentes på fredag!! Det skal bli godt for Penny. Hun blir så bilsyk av den bilen vi har nå…

valp2Imorgen skal Penny på ferie til en venninde og hennes cavalier. Det skal bli godt med litt alenetid med de to eldste, og tid til å sove ut etter en hektisk, men veldig koselig helg :)

 

doggie2

Årets favoritter

Året er snart over, og jeg tenkte å komme med et lite «mine favoritter» fra året som har gått innlegg.  

Godbiter:

Her går seieren til Alpha spirit snackpack  og Brit training. Begge to egner seg supert til trening og har falt i smak hos alle tre hundene, selv frøken Kresen (nova). Og tyggebeinet fra Trixie falt virkelig i smak hos cavalierene, det varte en evighet og var en medhjelper til at Penny mistet krokodille tennene sine.

doggie6

 

doggie2

 

doggie5

 

Utstyr:

Jeg har kjøpt veldig mye dette året, så det er jammen meg ikke enkelt å velge de beste kjøpene…Men jeg prøver.

Belte og «strikk» fra Trixie – livet ble så mye enklere etter at magebelte kom i hus. Med en senebetennelse som stadig blusser opp, og en hund som tror hun trener til finnmarksløpet er dette beltet virkelig en livredder.

s_Supertilbud P Jogge Turbelte01

Bamse fra Kong er Penny sin favoritt. Bamsen fikk jeg i vår første Doggiebag, og Penny har vokst opp med denne fyren, og de er virkelig blitt bestevenner. Penny og Teddy…

penny4

 

Vårt gigantiske hundehus må jo også oppå på lista, selv om det ikke er kjøpt. Hundehuset fikk jeg i bursdagsgave av min flinke snekkerPappa!  Nå er hundehuset blitt malt rødt – og Aila har fått pledd og leker inni der – hennes andre hjem.

 

hus

 

Beste kurs:

Dette må bli triksekuret med Frida Binette! Faktastisk kurs som jeg fikk veldig mye ut av, og vi gleder oss til nytt kurs til våren! Men er også superfornøyd med kursene hos Instinkt hundekurs.

skog7

 

Til hundeføreren:

Er jakkene fra NOR WEAR en stor favoritt. Jeg  har kjøpt to slike jakker i år – billige men gode! Mange lommer, store lommer, vindtette og vannavstøtende. Den perfekte turjakken.

AI4