HUND15

Penny 9 måneder – Video

Hipp hurra for pøbelkråka som blir 9 måneder idag! Endelig gammel nok til å vinke farvell til valpeshow karrieren, og si velkommen til den «voksne» verden! 

penn2

Herregud, er det virkelig 7 måneder siden jeg og mannen kjørte over til sverige for å hente denne sjarmerende lille frøkna?! Jeg sitter å titter på valpebilder, og jeg husker de fleste bildene som om de skulle vært tatt igår. Lille valpen. For det er det hun er, uansett hvor gammel hun er vil hun alltid være lille valpen min..

penny1

Iløp av disse 7 månedene har hun fått vært med på litt av hvert. Hun har gått på flere kurs, vært med på flere valpeshow, lært masse nyttige, og unyttige triks – og ikke minst sjarmert seg dypt inn i hjertene våres. Hun er virkelig helt fantastisk! Tusen takk til Milljas som lot oss kjøpe denne frøkna!

Litt om alt:

Vekt: 4,8kg – fortsatt en veldig liten frøken! Og hun hadde ikke hatt vondt av å få mer kjøtt på kroppen. Men jeg tipper at vekta kommer med alderen!

Hva trener vi på: Det går mye i bli øvelser og lineføring for tiden. Samt att vi jobber med freestyle og HTM program.

HUND15

Pøbelstreker: Hun har ikke kallenavnet pøbelkråka for ingenting. Hennes store hobby er fortsatt å dra ned planter fra vinduskarmen. Men hennes nye interesse er å gå til skohylla å rive ned alle skoene. Hun er med andre ord glad i å rive ned ting..

strand8

Hun er inne i den beryktede spøkelsesalderen. Alt nytt som kommer inn i huset har kommet for å drepe henne. For noen dager siden kjøpte jeg en ny lysestake – og den er hun overbevist om att kommer til å hoppe ned fra kommoden å drepe henne. Helt overbevist. Mannfolk med skjegg på tvèn er skummelt. Da gjemmer man seg under dyna, eller bak puta.

De siste ukene, og månedene har vi ikke trent på så mange nye triks. Vi har noen som er under arbeid, men hovedfokuset har ligget på  å lage ferdig ett freestyleprogram, begynt med HTM programet, og rally lydighetøvelser.