winter2

En fantastisk trening!

Idag kastet vi oss ut på vår aller første lydighetstrening. Målet mitt med treningen var å trene på bronsjemerkeøvelsene, og det gikk over all forventig. Herregud så stolt jeg er av lille pøbelkråka mi!! 

winter4

Tannvisning: Oversosial som hun er vil hun gjerne hilse på den super kule fremmede personen som kommer bort. Hun må jo godkjenne personen før den kommer bort til meg… Vi kom ikke dit henn att de kunne løfte på leppa hennes, men hun satt når «dommeren» kom bort, og jeg sier meg fornøyd med det.

Lineføring: Åh, så flink hun begynner å bli! Så mye tryggere i øvelsen enn hun var for noe uker siden. Hun går virkelig ikke en perfekt lineføring, men så lenge hun går på min venstre side med slakt bånd og kontakt er jeg fornøyd – noe mer trenger jeg ikke i rally og freestyle.

Dekk og bli: Enkeldekk i 25 sekunder. Vi driver å trener på flatdekk itillegg, så hun slipper å ha kontroll på alt som skjer rundt henne. Etter 20-25 sekunder går jeg å belønner henne (i dekk) for så å gå vekk og igjen vente ca 20 sekunder før jeg går tilbake og avslutter øvelsen.

winter1

Dekk ved holdt: Flinkeste lille valpen!! Hun går fin fri ved fot, har en flott neddekk og ikke minst BLIR når jeg går rundt henne! Åh, dette har vi trent mye på.

Inkalling fra sitt: En fantastisk fart idag. Og nydelig insitt. litt skjev, men det er bare en bagatell.

Stå under marsj: Har vi ikke kommet helt igang med enda, men vi fikk noen tips til hvordan vi kunne trene på stå, så vi får vel komme igang snart.

ga2

Jeg er virkelig utrolig stolt av henne etter dagens trening. Og hun fikk så mye skryt av andre også! Bare 9 måneder og klar for sin første konkurranse. Om jeg er enig i att hun er klar vet jeg ikke, men kanskje det er jeg som ikke er helt klar? Kanskje jeg må lære meg å ikke undervurdere pøbelkråka?

Vi gleder oss ihvertfall til Rally stevnet neste helg!! Og faktisk litt til LP stevnet om en liten månede. Men bare litt.

winter16

Lille pølsa Lexie fikk også trent litt. Jeg setter ikke så mye «krav» til henne under treningen enda, vi fokuserer på å ha det superkult, og att hun skal ha fokuset på meg, uansett hva som skjer rundt.

Og hun er virkelig helt herlig. Så lenge jeg har en pølsebit (eller lukter mat..) spiller det ingen rolle om hva som skjer rundt henne. Hun kom alltid på inkalling, og vi fikk så smått begynt å trene på bli.