skogstur7

3 hunder i skogen

Idag har jeg kost meg på tur med hundene i nesten fire timer. Sola tittet frem mellom skyene, vinden holdt seg rolig og gradestokken viste 15 grader – perfekt turvær! Det er så herlig å se hvor mye hundene storkoser seg her i Norge. De hopper opp på hver stein de kan, løper opp fjellvegger, henter pinner og hopper i hver eneste blomsterlyng.

Aila har blitt veldig glad i å hente pinner. Endelig! Kanskje det henger litt sammen med apporttreningen vi har startet med? Tidligere har hun ikke vist noe interesse for å hente eller løpe etter ting jeg har kastet. Ikke mye retriever i denne frøkna. Før nå. Nå henter hun ikke bare pinner selv, men river dem ned fra trær/busker om hun ikke finner noen på bakken.

Jeg trodde aldri jeg skulle si dette; Men Aila har blitt pinnegal. Til min store glede, og litt fortvilelse. Heldigvis maser hun ikke om at jeg skal kaste dem igjen, hun klarer fint å leke med dem selv…Så enn så lenge lar jeg hun ha det morsomt,og utforske skogen og alt den har å by på. Deriblant pinner, masse pinner.

skogstur6 skogstur3 skogstur2 skogstur skogstur1 skogstur9 skogstur7