t2

Dagens trening – video

Våren begynner sakte men sikkert å titte frem, og vi kan sakte men sikkert våge oss ut for å trene! 

Penny ligger i hardtrening til bronsjemerkprøven om 2,5 uke. Vi har en lang vei å gå, men alt i alt er jeg veldig fornøyd med hvor langt vi har kommet på kort tid. Momentene er lært inn, vi må bare sette alt sammen og kutte ned på belønningen.

Hun har også fått en mye finere fot, har så og si sluttet med bjeffingen under trening og fokuset har blitt betraktlig mye bedre på kort tid.

Lille minivalpen fikk  også en liten uteøkt. Hun har aldri trent under åpen himmel før, så jeg var spent på hvordan hun kom til å takle dette, men det tok hun virkelig på strak pote! Hun kunne ikke brydd seg mindre om det som skjer rundt, herlig!

Hun er på god vei i rally treningen :) Flinke valpis!