t7

Lexie 5 måneder

Imorgen blir lille minivalpen 5 måneder, hvor blir tiden av? Minivalpen er ikke lenger mini, hun har faktisk tatt igjen storesøster Penny på de fleste områder. 

sol5

Valpeting:

Husreinhetstrening: Går stort sett veldig bra. Hun sier alltid ifra når hun skal gjøre nummer to, og ofte når hun må tisse. Men hun kan finne på å sette seg ned å tisse rett foran meg for SÅ å løpe til døra.

Biting: Hun biter kun på fingre/tær under lek, aldri ellers! Hun har også sluttet å bite på ledninger, teppet og  dørkarmer.

Sosial/miljøtrening: Hun er kanskje den mest miljøsterke hunden jeg har eid. Hun lar seg ikke påvikre av noen ting, roer seg raskt i nye situasjoner og tar alt på strak labb.

Bilkjøring: Er verken tortur eller supert, hun er likegyldig. Men syntes det kan være bittelitt skummelt å sitte i dobbeltburet helt alene.

sko11

Utvikling:

Tennene: Hun har mistet 5 tenner, kanskje fler også – tannvisning er ikke det morsomste i verden, så det er ikke så lett å telle.

Vekt: 5,1kg

Pels: Hun har mistet alle sine sjarmerende krøller og har fått rett og silkemyk pels

HUND14

Personlighet:

Om jeg skulle beskrevet Lexie med ett ord måtte det blitt KLOVN! For det er det hun er. En skikkelig klovn. Hun hopper og spretter og er ikke helt sikker på hvor hun er eller hva hun driver med.

Hun er en liten klump fylt med energi og glede,og man må rett og slett bli smittet av hennes glede over livet.

Er det slemt å si att hun er litt dum? haha. Hun stanger i bordkanter, vegger og stuper kråke flere ganger om dagen. Og under trening tror jeg egentlig hun bare hopper og spretter til tilfeldigvis havner i en posisjon som gir belønning.

winter16

Planer:

Juni: skal hun på valpeshow
August: Agilitykurs
September: Skal hun muligens debutere i Rally