ut2

Oppdagelsestur med Lexie

Idag har lille Lexie fått kvalitetstid med matmor! Lexie er ett vinterbarn, og syntes derfor våren er veldig spennende. Så mye nytt. Så mye å lukte på. Så mye å smake på. 

Vi startet dagen med litt trening. For tiden er det stimuluskontroll som er i hovedfokus, for hun hopper og spretter og vil ikke holde en posisjon mer enn 1/2 sekund. Energi og iver har hun ihvertfall, og det er sjeldent mer enn 1 labb er plantet på bakken under trening. En kommende agilityhund tror jeg!

tren2

tren3 tren6

 

Etter treningen tok vi oss en liten tur i skogen med litt godbitsøk og masse løping. Hun er veldig glad i pinner. Ikke å hente dem når jeg kaster, men å selv bite/rive av små pinner som stikker opp fra jorda. Og selvfølgelig ta seg en seiersrunde med pinnen når hun har fått den løs.

Det er så herlig å se dem utforske verden på denne måten. Blomster måtte smakes på, grantrær måtte bites på, pinner skal dreps, stubber skal klatres på og trær som ser merkelige ut må selvfølgelig bjeffes på. Det er mye å oppdage for en liten valp!

 

ut ut1 ut2 ut3 ut4 ut5 ut6 ut7 ut8 ut9 ut10