skog14

Skogen er vår lekeplass!

Det er ikke alltid treningslysten er på topp, men hundene trenger fortsatt noen ufordringer, og da er det godt å ha skogen som sin egen lille lekeplass!

Penny har ikke fått så mye trening de siste dagene, så idag har vi kost oss med forskjellige aktiviteter i skogen. Det er bare fantasien som setter grenser på hva man kan finne på i skog og mark. For tiden prøver jeg å bedre balansen til Penny, og idag hadde vi ett lite gjennombrudd (bilde 2 og 3)! Ikke bare bedrer det balansen, men slike øvelser gir henne mer kreativitet og styrker selvtilitten :)

For første gang prøvde jeg også å sende henne rundt ett tre (vi har bare brukt kjegle tidligere) og hun tok det på strak labb! Hun løp rundt både trær, steiner og busker, på det meste fra 5 meters avstand. Flinke pøbelen!

skog skog3 skog5 skog6 skog7 skog14 skog20