ute3

Hipp hipp hurra – på forskudd!

Neste uke fyller lille pøbelkråken min hele ett år! Men siden jeg er så grådig teit å tar meg en tur til varmere strøkt denne uken må jeg nesten lage ett lite bursdagsinnlegg før jeg reiser! 

lop4

Tenk att lille valpen min blir ett år!? Tiden har virkelig bare flydd forbi. Jeg husker dagen hvor vi satte oss i bilen mot sverige for å hente den nye lille stjerna. Jeg husker vi kjørte og kjørte, og rotet oss bort i de dype svenske skoger. Jeg husker pulsen steg idet vi kjørte inn til oppdretteren, og hvordan hjertet mitt smeltet når jeg fikk en nybadet og utrolig liten cavalier i fanget. Min lille Penny. Eller milljas wilhelmina om man vil.

Ett år har gått og vi har gjort så mye dette året. Ingen tvil om att hun har blitt min stjerne, og hun har overasket både meg, og andre over hva hun får til. Og hun er virkelig ett godt bevis på att Cavalieren er langt mer enn en sofahund!

penny3

Kurs vi har gått på:

Valpekurs
Grunnkurs
Rallymix
Lydighet
Freestyle
Rally lydighet
Freestyle

penny2

Konkurranser:

Valpeshow: Her er det beste resultater BIR og BIG4

Rally lydighet: Beste resultat er 192 poeng, bronsemerket og dirkete opprykk! Hun har to førstepremier og mangler bare en før hun kan smykke seg med RL1 tittelen.

Lydighet: Hun tok bronsemerket for litt siden, hvor hun fikk 165 poeng og pallplass.

11139630_618713131606964_1100608901_nÅret som har gått:

Det er ingen tvil om att Penny er alt jeg kunne drømt om. Hun er akkurat slik en cavalier skal være, og mer til. Hun overasker meg stadig, og jeg har store planer og drømmer med denne frøkna. Men, vi har ingen hast! Vi har oppnådd mye iløp av det første leveåret, og nå skal hun få seg en vellfortjent liten pause fra konkurranser.

Itillegg til kurs og konkurranser har vi også kost oss på lange turer i skog og mark, vi har prøvd oss på blodspor, godbitspor, feltsøk og smeller, hun har tatt sine første svømmetak, fått bedre selvtilitt og blitt en skikkelig mammadalt!

hundekurs

Året som kommer: 

– Debutere i klasse 1 i Freestyle
– Få Siste røde sløyfe i Rally klasse 1
– Starte i klasse 2 i rally lydighet
– Kanskje prøve oss mer i lydighet
– Lære masse mer triks
– Gå smellerkurs

ute3Hun er fortsatt en liten frøken. Hun veier ikke stort mer enn 4kg og er en veldig spinkel og spe frøken som mest sanysnlig ikke blir så stor. Hun legger seg nok litt mer ut, men jeg er rimlig sikker på att hun vil bli mindre enn Nova, som også er en liten cavalier.

 

 

  1. Hun har blitt så stor! Utrolig flink frøken du har, hun må du ta godt vare på. ;) Kiara var ikke så stor og er heller ikke så stor nå. Frem til hun var rundt 1 og 1/3 år veide hund rundt 5-6 kg. Nå veier hund 8. Så det går nok fort. Hun får nok mer muskler etterhvert. Men man trenger ikke å være stor heller. «Hvorfor ikke være liten og søt når du først kan det.» :)

    • De kan utvikle seg veldig raskt ja :) Men jeg har vanskelig for å se for meg att hun blir stort mer enn 6kg som voksen :) Søskene hennes er også veldig spinkle, men endel høyere enn henne :)

  2. Gratulerer til Penny på forskudd : ) Utrolig hva dere har fått til på så kort tid, kjempeflinke :) Mange små raser som lever som sofahunder, enda de utmerket godt kan brukes til både det ene og det andre, dine er heldige som har et aktivt og morsomt liv slik det skal være :)

    • Tusen takk :D Ja, hun har virkelig overasket meg, og tar nye utfordringer på strak labb! Jeg gelder meg til fortsettelsen!