bilde1

Farvel jenta vår!

Mange har etterlyst Aila de siste måndene. Ikke har det kommet noen nye innlegg om henne, og ikke ligger henne under «hundene». Og her er grunnen…

I Januar tok jeg og samboer det tunge valget med å legge Aila ut på finn.no. Vi hadde snakket om det i lang tid, men det å omplassere en hund er ikke lett. Å det å finne en seriøs eier som ønsker en hund med bagasje er en vanskelig oppgave…

tronsk9

Men den perfekte eier meldte seg etter kort tid. En ung dame som bodde ett godt stykke unna. Hun hadde erfaring med hunder og hun klarte å se forbi de problemene Aila har – og se den fantastiske hunden som hun er! Hun bodde landlig til og Aila ville få være på gård, bli med i stallen, være enebarn og få rikelig med tur og trening.

Perfekt! I Februar reiste altså Aila fra oss. Det har vært tungt, men jeg har ikke angret en eneste dag. Dette var det riktige for Aila, uansett hvor vanskelig det var for oss.

aili1

Aila og den nye eieren fant fort tonen, og det har gledet meg så mye å se de fantastiske turene, opplevelsene og utfordringene Aila har fått. Og ikke minst hvor mye hun vokste på kort tid. Fineste Ailaèn!

Dessverre var ikke gleden langvarig. For idag sovnet Aila inn. Hun fikk ikke det lange og fantastiske livet som vi hadde sett for oss og Vi ble ikke hennes evige eiere som vi hadde sett for oss. Men hun var lykkelig. Aila har aldri vært syk tidligere, så når meldingen om avliving tikket inn stoppet hjertet mitt noen sekunder. Ailas nyrer har sluttet å virke.

bilde1

Så nå leker hun på regnbuebroen. Vi savner deg, hver dag. Og nå, nå som jeg ikke lenger kan få oppdateringer og bilder av deg er savnet større enn noen gang. Så uretferdig. En 3 år gammel hund skal ikke få nyresvikt….Du skulle leve i så mange år til. Du skulle løpe etter hestene, gå på lange fjellturer, passe på sauene og nyte livet som enebarn. Hvil i fred, verdens vakreste Aila. Vi savner deg.

  1. Så trist å lese :( Men det står respekt i valgene dere har tatt. Dere tok ansvar og gav hun det hun trengte så hun fikk en lykkelig slutt. Hvil i fred <3

  2. Veldig trist å lese <3 Det høres ut som dere tok et riktig valg, både for dere og hunden, uten at jeg veit hva årsakene er. Dere gav jo jenta deres et nytt liv, slik dere ønsket hu skulle ha det, og det står det respekt av <3 Hu hadde det godt til siste slutt.

    Det er uendelig trist å når de dør så unge. Jeg mistet hunden min i akutt hjertesvik, 4.5 år gammel. Nå er ikke Irsk ulvehund kjent for å bli veldig gamle, men at en 100% frisk hund bare skal dø av hjertesvikt er bare uendelig trist. Det samme med nyresvik, og andre organsvikt. Uansett er det trist, men noen ting er liksom maks urettferdig :(

    Hvil i fred <3