ar

Hurra for deg

som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere! Hipp hipp hurra for verdens mest fantastiske lille hund som blir 9 år idag! 

Tenk att det er 9 år siden meldingen om valpekullet tikket inn på sms. 9 år siden jeg fikk bekreftet att om 8 uker skulle jeg få min første cavalier. Disse 9 årene har flydd forbi, og jeg ønsker meg nå en pausknapp. Jeg vil ikke att lille frøkna mi skal bli eldre!

ar

For 8.5 år siden satt jeg på veterinærkontoret med Nova i armene. Tårene rant ned i den myke pelsen hennes, og jeg klemte rundt henne hakket for hardt. Liveredd for att vi måtte ta farvell. Hadde noen sagt att jeg kom til å kunne feire 9årsdagen hennes hadde jeg neppe trodd på dem. Og det hadde nok ikke veterinæren heller.

ar2Men nå sitter vi her. 9 år har gått og hun lever ett sundt og aktivt liv. Hun er sprek som en unghund, men rolig som en gammel dame. De fleste pøbelstreker har hun lagt fra seg – men hun glimter til med gamle trikser i  ny og ne. Hun henger fortsatt med på lange fjellturer og selvfølgelig på treninger.

ar8

Hun er grunnen til att jeg forelsket meg i rasen. Hun er grunnen til att jeg forelsket meg i triksetrening. Hun er og forblir once in a lifetime dog <3 Gratulerer med dagen Nova, måtte vi få mange flere år sammen!