fiske10

Agilitykurs neste!

Etter en sommer med kurs og konkurransepause er det jammen meg påtide å få startet høstsesongen! Og vi starter høsten med ett agilitykurs, eller hinderlæringskurs som det så fint heter. 

For 10 år siden var jeg skikkelig agilityfrelst. Ikke bare bodde jeg så og si på klubben sin treningsplass, jeg fikk også min far til å snekkre en agilitybane til meg som vi hadde stående i hagen. Agility var knallgøy!

fiske2

Men så fikk jeg Nova, som på grunn av PL ikke egnet seg til agility. Så kom mitt nye agilityhåp i hus – Daisy. Men på grunn av en skjelletsykdom og sterk HD ble igjen agilityplanene lagt på hylla. Men nå, nå skal vi prøve oss igjen. Jeg har slitt litt med å finne den hundesporten som passer Lexie best. Lydighet kan bli hakket kjedelig., rally lydighet blir hakket for langsomt, spor er definisjonen av kjedelig og freestyle passer ikke ho matmor akkurat nå – så derfor gir jeg igjen agility en sjanse!

fiske5

Bittelitt smånervøs for å igjen bli totalt bitt av basillen, for så å få drømmen knust. Igjen. Men jeg tror ihvertfall att hun kommer til å stortrives som agilityhund. Hun har kanskje ikke den farten som trengs for å nå langt, men det viktigste er å ha det gøy, enten det kun er på trening eller i konkurranseringen :)

Kurset tar vi igjeonnom Himles hundeskule, alltid spennende å prøve ut nye hundeskoler! Vi gleder oss :)