ag5

Agilitykurs

Lille minivalpen går på nybegynner agilitykurs nå, og jeg tror virkelig hun har funnet sin sport! Ikke det att hun ikke syntes rally er gøy – men det er ett helt annet fokus og prestasjon når hun er på agilitybanen. Hun får bruke sine akrobatiske evner, hun er totalt uredd og hun lærer så fort.

ag4

Hoppehindere: Går veldig greit. Hun hopper, har grei fart og beregner riktig. Jeg derimot må lære meg å stole mer på henne å ikke løpe så utrolig nærme hinderet att jeg nestenkræsjer hele tiden.

Møna: Muligens hennes favoritt. Hun har god fart, er overhode ikke redd og hopper ikke av feltet – men vi må trene på mer sikkert felt slik att hun ikke lærer seg å hoppe av med tiden.

Bommen: Hennes andre favoritt. Felthindere er gøy! Her har hun ett veldig fint felt!

ag2

Lengde: Går veldig greit. Hopp er hopp.

Tunell: Litt skummelt. Eller, det er ikke skummelt å ta selve tunnelen, men det å ikke se hvor matmor er, det er litt skummelt. Hun har dog tatt både rette, lyse, mørke og tuneller i buer – så det går greit. Hun må bare lære seg til å skjønne att jeg ikke kommer til å forsvinne mens hun er inne i tunellen.

Ag

Slalomen: Ting tar tid. Har bestilt slalom hjem, så forhåpentligvis får vi trent mye på dette i vinter.

Pølsa: Kun trent på en gang, og da gikk hun igjennom ( i sneglefart). Hun trenger nok litt tid på å bli trygg på denne.

ag5

Vippa: Er det noe skummelt da? Trener mye på nedfeltet her, da hun har en liten tedens til å ville hoppe av før hun skal :)

Hjulet: Hopp er hopp!

ag7

 Handlingen min: Den trenger vi ikke snakke om helt enda…