cavalieren4

Året som har gått

Tenk at vi snart kan vinke farvell til 2015 og ønske 2016 velkommen! Og siden året snart er omme så passer det vell greit med en liten oppdatering av året som har gått! Jeg er veldig fornøyd med målene vi har klart, og jeg ser tilbake på 2015 som ett veldig innholdsriktår, selv om slutten kanskje ikke var så aktiv som jeg hadde håpet på!

Målene for 2015 var:

 • Penny skal starte i minst 3 konkurranser. Og dette har vi klart! Og det er jeg så stolt over att det nesten er lattelig. Men jeg trosset konkurransenervene og kom meg ut i ringen igjen etter 8 års konkurransepause!!
 • Hundene skal få prøve seg i Smeller. Joda, vi har prøvd oss – men vi har ikke kommer skikkelig igang. 
 • Lexie skal bli en trygg hund. Det vil jeg si hun har blitt!
  aut5
 • Lexie skal starte minst en konkurranse, og delta på flere valpeshow. Hun har deltat på flere valpeshow, og var meldt på rally-lydighet – men pga elendig form pga svangerskapet fikk jeg dessverre ikke møtt opp..
  ut1
 • Aila skal gå mer feltsøk. Dette gjorde vi – men som de fleste vet flyttet Aila fra oss i våres. 
 • Nova skal opprettholde sin gode form og holde seg frisk. Jeg tror den hunden blir yngre for hvert år som går jeg <3 Flotteste vakre Nova holder fortsatt følge med juniorene – og er en valp i hjertet sitt.
  skog9
 • Jeg skal ta førekortet. Jeg begynte – men pga tøft svangerskap måtte jeg begynne på medikamenter som ikke lot seg kombinere med øvelsekjøring.
 • Vi skal på minst 3 kurs! Dette har vi også klart.
  dip1
 • Få kontroll over konkurransenervene mine. Nop. Overhode ikke. Men jeg trosset dem, og det er ett steg i riktig rettning. 
 • Få opprykk til Rally klasse 2 med Penny. Jepp! Direkte opprykk på sitt tredje stevne <3
  11128468_618713011606976_1002842484_n (1)
 • Begynne på instruktørutdanning. Nei, jeg valgte ett annet studie. 

 

Januar:

– Vi hentet hjem verdens nydeligste lille Lexie!
– Jeg og Penny fullførte nybegynnerkurs i RallyLydighet

sol5

Februar:

– Vi var på valpetreff
– Penny klarte å miste en tann…
– Penny var på sitt siste valpeshow

Mars:

– Penny debuterte i Rally og fikk andre premiering
– Penny var på sitt andre rallystevne og fikk førstepremiering
– Jeg begynte på veterinærsekretærstudie
– Vi var på Freestylekurs

11040348_637162083093991_1435908220_n

April:

– Lexie var på sitt første Valpeshow
– Lexie var på sitt andre valpeshow hvor hun ble BIR
– Penny var på rallystevne og vi fikk en litt «sur disk» pga en fillefeil – men flott gjennomført!
– Penny var på nytt rallystevne og fikk direkte opprykk!
– Penny fikk bronsjemerket i lydighet!
– Graviditetstesten lyste positivt – familien venter nytt medlem <3

11186374_623636024448008_1413963621_n
Mai:

– Penny ble ett år!
– Lexie og Nova var på utstilling hvor begge endte med BIM
– Aila flyttet fra oss

Juni-juli: 

– Stille og rolig!

August:

– Nova ble 9 år!
– Samling på utdanningen
– Meldte Lexie på agilitykurs og rallystevne

CAV7

September:

– Lexie gikk på sitt første agilitykurs

ag1Oktober, November, Desember 

– Lexie ble ett år!
– Samling på utdanningen

Starten av året var uten tvil mer aktivt enn slutten – men når man knapt kommer seg opp av sofan pga bekkenplager er det vanskelig å være en aktiv hundeeier! Men vi har kost oss med skogsturer og hjernetrim – og nå legger vi planer for året som kommer!