TGE2

En liten tur til veterinæren

Du vet du besøker veterinæren ofte når de nærmest sukker når du kommer inn døra…. Og du vet du har tidenes uflaks når du forbereder deg på å måtte ta farvel med din firbeinte venn så og si hver gang du tråkker over dørterskelen hos veterinæren. 

Klippekort hos veterinæren burde virkelig blitt innført!

TGE17

Som mange vet har jeg altså ikke hatt veldig flaks med helsen på hundene mine. Iløp av mine år som hundeeier har jeg hatt 11 hunder, 5 forskjellige raser – og eldste har blitt 10 år. 10 år og 2mnd. Jeg har alltid hatt en drøm om å drive oppdrett, men ingen har kommet seg igjennom helseundersøkelsene. Hd, epelipsi, allergi, muskelsykdom, KCS, grå stær og PL – listen virker til tider uendelig lang.

Så når Penny og Lexie nå skulle til veterinæren for helseundersøkelse satte jeg ikke akkurat lista høyt. Hvor alvorlig grad bilyd? Hvilken øyesykdom? Og når måtte neste PL operasjon bestilles? Dette var tankene mine før undersøkelsen.

TGE5

Så gjett om lykken var stor når begge hundene bestod øyne, kne og hjerteundersøkelsen!! Er det mulig? Har jeg fått frisk hund? ikke bare èn, men TO!? Jeg er så glad att jeg har levd på en rosa svevende sky de siste dagene. Endelig skal jeg få oppfylle oppdretterdrømmen!!