BBDAY10

Gratulerer med dagen!

Hipp hipp hurra for verdens beste pøbel, venn, kosebamse, storesøster og varmepute som fyller hele 10 år idag! 

BBDAY10

Tenk det! 10 år! Det er både helt fantastisk, og utrolig skremmende å feire denne dagen. Fantastisk siden vi feirer den mot alle odds. Bare noen måneder gammel fikk Nova dødsdommen. Hun har gått igjennom 3 operasjoner, og har ikke hatt helsen helt på sin side. Men, tiltross for att hun kan fylle et A4ark med diagnoser så er hun sprek og som veterinæren sier «kun syk på papiret».

BBDAY4

Tenk det. 10 år! Det er skremmende å feire dagen, for 10 år er en god alder – og tanken om att dette kan være den siste bursdagen er grusom. Jeg har hatt mange hunder iløp av mitt liv som hundeeier, og eldste har blitt 10 år og 2mnd… Jeg håper, tror og ber til høyere makter om att Nova skal knuse denne «rekorden».

BBDAY7

Hun følger med unghundene på lange skogsturer. Hun hopper opp på hver eneste stubbe i skogen. Hun er glad og sosial, og sier aldri nei til en treningsøkt, eller en tur. Hun er verdens beste storesøster til miniene, og til det nyeste familiemedlemet på to bein.  Hun er once in a lifetime dog.  Gratulerer så masse med dagen!