lop8

Grunnkurs dag 5

Jammen meg er vi ikke over halvveis i grunnkurset allerede! Disse kursene går så alt for fort!

Igår var det virkelig ikke Penny sin dag. Jeg tipper det er for at hun var veldig sliten etter dagskurset på søndag. Hun har ikke gjort annet enn å sove siden vi var der, så nytt kurs på mandagskveld var hun ikke helt klar for, og skrudde ører, snute og øyne helt av. 

Begynner å bli stor jente!

Innkalling fra sitt: Hun sitter ikke på gresset. Ikke snakk om at hun skal bli våt og ekkel på stompen sin! Men på astfalten går det bra, stort sett. Hun er ikke så flink til å bli når andre trener inkalling rett ved oss, men om vi er noen meter fra andre går det supert. Fin fart og flott insitt. Vi har dog mye å trene på….Forstyrrelser og underlag må hun bli bedre på.

Gå pent i bånd: Stort sett er hun flink her.

Lineføring med forstyrrelser: Vi har som nevt tidligere tatt et stort skritt bakover i treningen, så hun får en finere lineføring/fri ved fot. Så vi gikk ikke så mange meterene, men hun bryr seg ihvertfall lite om forstyrrelser.

bur1

Innkalling med forstyrrelse: Det er ikke bare bare å måtte løpe til mor når man møter både pipeleker, mennesker, hunder og godbiter på veien. Men hun er virkelig superflink og kommer så og si alltid med engang jeg roper. Igår tok hun seg riktignok en liten seiersrunde på fotballbanen og lekte med noen hunder….Er man valp så er man valp…