Bilde tatt av instruktøren

Grunnkurs dag 6

Denne onsdagen hadde vi bydag på grunnkurset – blitrening, stoppe ved overganger, kontakt med forstyrrelser, lineføring, forskjellige underlag, trapper og balanseøvelser var noe av det vi gikk igjennom denne dagen. Penny er veldig miljøsterk, det er lite som skremmer henne, og fokuset er stort sett helt på topp

Bilde tatt av instruktøren
Bilde tatt av instruktøren

Penny begynner å syntes at det er greit å sitte på kaldt underlag, så lenge det ikke er vått. Men å bli  kald i rumpa er ikke like ille som det var for noen uker siden, heldigvis!

Bli øvelsene kommer seg veldig, så sant ingen andre har inkalling rett ved oss.

Eneste «bytingen» hun trenger å trene litt på er biler. Hun bryr seg ikke om mange biler, men er det kun EN bil som kommer, da blir hun litt usikker. Lille rare jenta.  Det er jo ikke akkurat så mange bilder her hun bor, er vi heldige (eller uheldige?) møter vi kanskje en bil på turene våre…

cavalier5

Trapper er bittelitt skummelt å gå ned, men her har hun kommet seg veldig de siste ukene, så denne lille redselen er nok borte før jeg vet ordet av det.

Neste kurskveld er på mandag, og det er siste kurskveld….Det har virkelig gått fort. Vi har ikke meldt oss på ett nytt kurs hos instinkt hundekurs, men vurderer å melde Nova og Penny på triks og mix som har oppstart i oktober..